Kommende koncerter

  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image

  VIVA for børn

  VIVA har en kæmpe erfaring med at spille koncerter for børn og familier. Vi har spillet mange hundrede skolekoncerter gennem de sidste 8 år, vi spiller desuden i institutioner samt familiekoncerter.

  Børneshows

  Vi har 3 forskellige shows i posen. Læs om dem herunder eller se menuen ovenfor og lyt på numrene til hvert show. Du finder musikken under hver afdeling her på sitet

  VIVA på tur i Caribien

  På to øer i Caribien - Cuba og ’Ø’en med den dejlige havn’- bor drengen Emilio og pigen Maria. På skift besøger vi de to børn og oplever deres musik, rytmer og sjove sange. Vi rejser frem og tilbage med vores magiske ”Rejsesang”

  Hos Emilio skal vi høre om hans mor der laver de bedste frikadeller man kan tænke sig. Emilios oldefar kommer på besøg og giver Emilio en trommetime.

  Ovre hos Maria møder vi de frække aber der hugger alle instrumenterne. Vi skal også se Maria’s dans og måske prøve den selv…Det bliver en fest!

  VIVA i Caribien, Caramba

  Emilio og Pumaen

  Velkommen til koncert med VIVA! Her er både en farlig puma, sjove SalsaSlanger, bange BongoBjørne, frække aber fra Maracas, ænder, der rapper på spansk, syngende cikader og 1000 dansemus! Det hele bindes sammen af fortællingen om drengen Emilio, og via sangene og rytmerne bliver børnene indført i den livsglade og følelsesladede latinamerikanske musik. Og de kommer selvfølgelig til at spille, synge og danse med! Med smækker vokal, bas-bravour, percussion-passionato og Danmarks bedste guitarist præsenterer VIVA en koncert med masser af hjertevarme og humor i tæt musikalsk samspil med publikum.